Image

ediția a II-a

București, 4 decembrie 2019

Hotel JW MARRIOTT, sala GRAND BALLROOM

Image
Image

Discursul Primului Ministru, Ludovic Orban

Gala "Star Construct 2019", partea I-a

Gala "Star Construct 2019", partea II-a

A doua ediție a Galei “STAR CONSTRUCT”, organizată de Federația noastră, a avut loc în data de 4 decembrie 2019 în sala Grand Ballroom a hotelului JW Marriott din București.

Interesul pentru eveniment a depășit, din nou, capacitatea sălii, cei 365 de participanți bucurându-se de atmosfera festivă, de scurte prezentări, de meniul și selecția de băuturi, programul artistic și tombola serii, dar mai ales de socializare cu colegi de breaslă.

Gala Star Construct a fost onorată de prezența domnului prim- ministru Ludovic Orban, a domnului Ion Ștefan, ministru la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, a altor reprezentanți ai Guvernului. În discursul său domnul prim- ministru a precizat că, în ciuda faptului că nu susține salariul minim diferențiat, pentru sectorul construcții va fi menținut salariul minim stabilit prin OUG 114/2018, de 3000 lei/lună, ca și facilitățile fiscale aferente. Mesajul distinsului nostru oaspete a arătat că Guvernul cunoaște situația grea a mediului privat și există toată deschiderea pentru a sprijini investițiile.

În cadrul Galei au fost acordate 15 trofee Star Construct firmelor care s-au evidențiat în domeniul lor de activitate, în umrătoarele categorii:
– Austrotherm Com SRL – Categoria producători- distribuitori de sisteme izolante
– Avitech Co SRL- Categoria instalații și automatizări
– Barrier SRL -Categoria producători de tâmplărie termoizolantă
– Bog’Art SRL- Firma anului
– Brenneka Install SRL- Categoria infrastructură edilitară
– Construcții Erbașu SA – Categoria sector rezidențial
– Deme Macarale SRL- Categoria distribuitori de echipamente și utilaje pentru
construcții
– Eky Sam SRL- Categoria infrastructură
– Helinick SRL – pentru Tehnologie performantă
– Mairon Galați SA- Categoria distribuitori de produse metalice pentru construcții
– PAB Romania SRL – Categoria producători de structuri metalice pentru construcții
– Tancrad SRL- Categoria infrastructură
– Terra Gaz Construct SRL – Categoria sector nerezidențial
– TIAB SA – pentru 70 de ani de activitate
– Valcon Roofs SRL – Categoria restaurări de monumente istorice.

Totodată, au fost înmânate diplome către:  Revista Arena Construcțiilor –cea mai completă sursă de informații pentru sectorul construcții, City Insurance SA-partener în găsirea soluțiilor eficiente de asigurare pentru construcții, Federația Generală a Sindicatelor Familia- pentru colaborare ca partener social, Sixense Romania SRL- pentru domeniul monitorizării construcțiilor, Manisa Construct SRL – pentru lucrări de restaurare și conservare monumente istorice, Procema SA – distribuitor de produse metalice pentru construcții, Romstal Impex SRL – distribuitor de materiale pentru construcții.

Muzica și programul artistic au fost asigurate de Zeen Art și formația Holograf, iar tombola serii a fost oferită de brand-ul de modă masculină Consiglieri, iar pentru doamne, de brand-ul românesc Nissa.

Fiecare invitat a primit un cadou surpriză, personalizat cu siglele sponsorilor platinum: Avitech Co SRL, Brenneka Install SRL, Concelex SRL, Construcții Erbașu SA, PAB Romania SRL, Terra Gaz Construct SRL.

A fost o seară specială, care nu ar fi putut avea strălucirea pe care a avut-o fără partenerii noștri, fără participanții și invitații cărora le mulțumim și pe această cale și îi așteptăm să ne rămână aproape și la evenimentele viitoare.

Image
DEPARTAMENT ORGANIZARE

Telefon: 0751 054 501; 0726 138 662

E-mail: office@federatiaconstructorilor.ro

Adresă: Str. Alexandrina nr. 20-22, Bloc C4, Et. 2, Sector 1, București